30. Abril 2024

L’EXALCALDE DEL CATLLAR DECLARA DAVANT ELS MOSSOS PER LA DESAPARECIÓ D’UNA ‘TABLET’ DE L’AJUNTAMENT

S’ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra després que una tauleta digital, amb informaicó confidencial, hagués desaparegut, el passat mes d’agost, de la sala dels vigilants de l’Ajuntament d’El Catllar. El geolocalitzador de l’equipament informàtic ha ajudat a les investigacions dels Mossos d’Esquadra. L’alcalde Joan Díaz assegura que a la denúncia no hi consta el nom dels sospitosos de la sostracció. L’exbatlle diu que l’equip del govern pretén denegrir la seva imatge i reputació

antoniolopez_
L’exalcalde Antonio López

L’exalcalde del Catllar, el socialista Antonio López, ha estat aquest dilluns a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Campclar, on ha estat informat que l’ajuntament ara presidit pel republicà Joan Díaz va presentar una denúncia sobre la sostracció d’una ‘tablet’ propietat del consistori. L’equipament electrònic, d’unes 8 polsades, va costar al consistori uns 135 euros i el  feia servir els vigilants municipals.

Segons fonts municipals, la tauleta va desaparèixer, el passat mes d’agost, de la sala dels vigilants on es desen els walkis i ordinadors. Sembla ser que d’acord amb la versió de les mateixes fonts, el geolocalitzador de l’aparell indica que la tauleta podria estar a uns 17/20 metres de la residència de l’exalcalde Antonio López.

Per aquesta raó, i sense que hi hagi una acusació formal, els Mossos han sondejat l’excap de govern municipal per saber si coneixia el parador de l’esmentat equipament. Properament, Antonio López haurà de comparèixer formalment davant dels Mossos d’Esquadra per desentendre’s de la desaparició de la tauleta.

No hi ha cap nom
En declaracions a aquest diari, l’exalcalde s’ha mostrat sorprès amb la denúncia i encara més amb el fet que s’insinuï, directa o indirectament, que ha pres la tauleta digital. “Estem davant d’un atac personal. Hi ha una persecució personal per part de l’equip de govern”, ha explicat Antonio López, tot afegint que està sent objecte d’una conxorxa per destruir la seva imatge i reputació. L’exbatlle socialista assegura que no sap on està ni va prendre mai l’equipament tecnològic que va l’ajuntament assegura que el van sostreure de la sala dels vigilants municipals.

En contacte amb l’Ajuntament del Catllar, l’alcalde Joan Díaz ha desmentit que la denúncia, signada pel secretari, interventor i informàtic) no es fa menció a cap nom. De fet, Díaz assegura desconèixer la línia d’investigació dels Mossos d’Esquadra ni si han d’interrogar o no l’exalcalde socialista.

joan_diazz
L’alcalde Joan Díaz

Informació ‘sensible’
Desmenteix que hi hagi cap conxorxa política o persecució personal contra Antonio López. L’equip de govern va decidir denunciar la sostracció de la tauleta digital, utilitzada pels vigilants municipals, perquè emmagatzema “material sensible”, com són ara dades personals. A banda de tractar-se d’informació confidencial – que no hauria d’arribar al públic –, la denúncia pretén salvaguardar l’honradesa dels treballadors.  Hem d’evitar que la sospita recaigui sobre tots els funcionaris, ha insistit el batlle.

Joan Díaz no ha volgut entrar en polèmiques polítiques ni fer-ne cas a l’aprofitament victimista d’Antonio López. S’ha limitat a dir que espera que aquest assumpte es porti amb la “màxima discreció” i que els Mossos acabin descobrint el parador de la tauleta digital.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

One comment

  • Cccc

    13 Setembre, 2016 at 9:59 pm

    La Rita Barbera del Catllar!! Ole tu!!!!
    #PSCstyle

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course