30. Abril 2024

EXALCALDE DE TORREDEMBARRA: ‘El PSC m’ha expulsat sense dir-me res’

Enric Grangel, l’exalcalde de Torredembarra, assegura que va saber fa uns dies que l’havien expulsat el 22 de juliol sense que li haguessin dit res. Diu que es va assabentar al comunicar la seva baixa del partit, ja que va rebre com a resposta que “no era possible perquè ja m’havien expulsat”.

grangel_sabatéL’ex batlle, que ara està escrivint un llibre, assevera que “sempre seré socialista”, però va prendre la decisió d’abandonar el partit en veure la intervenció del secretari general del PSC, Miquel Iceta, al parlament català sobre l’escàndol de corrupció de Torredembarra.

Aquest cas, que investiga suborns i el pagament de comissions en obra pública, ha desembocat en l’anomenada operació Petrum, de presumptes pagaments de comissions mínimes del 3% a canvi d’obra pública, en una suposada trama finançament irregular de CDC.

El 2012 Granjel era regidor socialista i assegura que, amb l’exregidora republicana Montse Gassull, “denunciem a la Fiscalia diversos casos del que estàvem segurs que era prevaricació” sota el mandat de l’exalcalde de CiU, Daniel Masagué.

rovira_abg_grangel
Grangel en primer pla i Rovira a l’esquerra

“Iceta va afirmar que l’havia denunciat una ex regidor d’ERC i altres regidors, quan jo havia signat la denúncia i el partit pagava l’advocat i procurador; ell ho sabia tot, va mirar cap a un altre costat i vaig decidir donar-me de baixa”, exposa Granjel .

Granjel, pocs dies abans de les eleccions municipals del 27 de maig, va declarar en una entrevista a un diari digital que votaria Eduard Rovira, actual alcalde d’ERC.

“El PSC em va notificar llavors que aquestes declaracions passarien al comitè de garanties, però mai em van trucar per saber la meva versió” i “vaig seguir acudint igualment a les assemblees del partit sense saber que estava de baixa i sense que ningú m’ho digués”.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course