30. Abril 2024

Cruset i López Bofill lluitaran per encapçalar la llista de Junts a Tarragona

Habemus primàries. L’expresident del Port de Tarragona i exalcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, i l’exregidor d’Altafulla, Hèctor López Bofill, competiran colze a colze per a encapçalar la llista electoral de Junts per Catalunya a Tarragona. La seva carrera cap al Congrés dels Diputats comença avui, ja que oficialment poden fer campanya des d’aquest mateix dilluns. Podran fer-ne fins al divendres, quan hi haurà l’elecció dels caps de llista, segons el reglament de primàries aprovat per l’executiva de Junts.

Josep Maria Cruset destaca la importància d’aquestes eleccions per al futur del territori i de Catalunya, i la necessitat de defensar les infraestructures, el desenvolupament econòmic, les polítiques socials, la sostenibilitat, la llengua i la llibertat. Amb l’objectiu de frenar l’extrema dreta, el de Riudoms ofereix la seva experiència política i coneixement del territori per liderar la candidatura al Congrés dels Diputats.

Hèctor López Bofill, per la seva banda, es presenta “per reactivar la DUI, preparar la tornada del President Puigdemont i blocar la governabilitat a Espanya fins que això no es realitzi”. “Aquesta legislatura no anirà d’estira-i-arronses sobre recursos i competències. Anirà de plantar cara a l’onada espanyola d’integrisme d’estat i jo vull ser al Congreso a recordar-los cada dia que no ens fan por i que sempre lluitarem per la nostra llibertat nacional”, afegeix.

PUBLICITAT



Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course