30. Abril 2024

Illa: pactar amb Sumem per Salou abans de les eleccions és un acte de transparència

Salvador Illa, el primer secretari del PSC, s’ha desplaçat a Salou per ‘apadrinar‘ la candidatura unitària Sumem per Salou-PSC, liderada per Pere Granados. Illa ha explicat als periodistes que el pacte entre les dues formacions es podria haver fet passades les eleccions del proper 28 de maig, però es va optar per fer-ho ara per respecte a la ciutadania i per una actitud de transparència. “Estem d’acord amb el que volem per Salou i ho volem fer junts”, ha remarcat el màxim responsable dels socialistes catalans, defensant la importància de treballar “en xarxa perquè Salou tingui allò que es mereix”.

Salvador Illa ha fet un reconeixement a la feina feta per Pere Granados i ha dit que se sent orgullós de poder donar suport al projecte – amb visió de ciutat moderna – liderat per l’actual alcalde, en col·laboració del PSC-Salou. El projecte que FUPS i PSC presenten a sufragi universal a través de la coalició (Sumem per Salou-PSC) “genera il·lusió” i “prosperitat”.

Illa diu que el seu partit fugirà de les guerres estèrils i del debat aspre que no aporta res. L’objectiu d’aquesta candidatura unitària és unir, sumar i apostar pel progrés, la qualitat de vida i el benestar.

El primer secretari del PSC ha dit que fins al 29 de maig “volem mantenir amb la ciutadania una conversa pública, educada, respectuosa i assenyada. Volem escoltar la gent i no enfrontar-nos a ningú ni entrar en l’esbroncada. Només ens interessa parlar de projectes i de prosperitat”. Per a Illa, aquesta és la millor recepta per tornar a renovar la confiança dels salouencs.

El líder socialista al ser preguntat sobre la salut interna del PSC a Salou – on hi ha una gestora -, ha explicat que “és bona”, tot afegint que, de vegades, “el més còmode és no moure’s i no fer projectes, però nosaltres sempre hem tingut les idees clares i sempre hem volgut sumar, per això hem arribat a aquest acord” amb Sumem per Salou.

Salvador Illa també ha confessat que en el seu periple pels diferents municipis de Catalunya nota que entre la població es comença a respirar una voluntat de canvi i això “em fa tenir esperança” i ganes d’explicar, de forma “serena i constructiva” el projecte socialista per a una Catalunya més pròspera. No obstant, Illa ho té clar que “per posar Catalunya en marxa” i fer que torni a ser “admirada arreu d’Espanya per allò que fa”, els municipis també “s’han de posar en marxa”.

Abans de desplaçar-se a Vila-seca, on havia de donar suport Joan Anton Ramírez, Salvador Illa ha deixat un missatge a tots els candidats socialistes: “som un partit de vocació de servei públic. No entrarem en polèmiques ni en confrontacions ni farem servir un llenguatge carregat. La nostra actitud ha de ser assenyada, serena i responsable”.

Després de fer un brindis amb el cap de llista de la coalició Pere Granados, el número dos, Yeray Moreno i la presidenta de FUPS, Júlia Gómez, Illa ha abandonat el club Nàutic on, a la sortida, s’ha trobat amb 10 persones contràries a l’edificació de l’Eix Cívic de Salou.

 

VÍDEOS

PUBLICITAT














Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download