30. Abril 2024

PSC demana a la Generalitat que doni la visibilitat que Salou es mereix com a marca turística

La queixa de la poca visibilitat que la marca Salou té enguany a Fitur no arriba només de la boca de l’alcalde Pere Granados. El regidor d’Hisenda, el socialista Yeray Moreno, que s’ha desplaçat a Ifema per conèixer personalment del “pes internacional” de la principal fira de turisme d’Espanya, ratifica les crítiques del batlle i comparteix les seves inquietuds.

Yeray Moreno, en declaracions a la premsa, ha començat dient que “avui tinc una barreja de sentiments”. Per una banda, perquè “hem vingut a Madrid a promocionar el potencial de la nostra ciutat i a vendre Salou a món com una ciutat intel·ligent, pionera en diferents aspectes del turisme i una marca turística d’excel·lència”.

Per altre costat, “i tal com diu l’alcalde Pere Granados”, “no ens sentim recolzats per la Generalitat, tal com hauria de ser”. A títol d’exemple, el regidor socialista diu que “només cal veure l’espai que Salou té en l’estand de la Costa Daurada”. Yeray Moreno es posiciona al costat de Granados perquè “Salou té una marca pròpia com la té Benidorm o Calvià”. El tracte, per exemple, no es el mateix.

La Generalitat ens hauria de donar allò que mereixem. No demanem res més

Contrariat amb la poca visibilitat del seu municipi a Fitur, el governant socialista, tenint en compte el valor de la marca Salou, insisteix que “la Generalitat ens hauria de donar allò que mereixem. No demanem res més”. Si el govern de Pere Aragonès té dubtes, Moreno demana que s’escolti les paraules del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, durant la seva al·locució en la presentació del calendari esportiu de Salou que es va celebrar aquest dimarts al Wizink Center de Madrid.

VÍDEO

PUBLICITAT








 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course