19. Maig 2024

Lorena de la Fuente, la salvadora de Ciutadans a Tarragona?

Lorena de la Fuente és l’aposta de Ciutadans per conquerir l’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona. El proper dilluns, el president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya es desplaça a Tarragona per informar oficialment que l’advocada serà la cap de llista del partit taronja a les properes eleccions municipals que se celebraran el maig del 2023.

Lorena de la Fuente

De la Fuente es va convertir en regidora després que Rubén Viñuales hagués marxat per liderar la candidatura del PSC Tarragona al Parlament de Catalunya. Posteriorment, els canvis a Ciutadans se n’han anat succeint fins que Lorena de la Fuente s’ha convertit en la portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Tarragona.

Ara, quan Ciutadans travessa un dels pitjors moments de la seva existència, l’actual regidora compta amb el suport del comitè autonòmic, de l’agrupació local i del grup municipal per encapçalar la llista taronja a Tarragona. Aquest és un repte que De la Fuente accepta de bon grat, il·lusió i molta responsabilitat.

Aquest dilluns, al matí, la futura alcaldable, al costat de Carlos Carrizosa, explicarà els motius que la porten a acceptar protagonitzar aquesta aventura política. Caldrà esperar per veure si Lorena serà capaç d’evitar la hecatombe que amenaça el partit que presideix Inés Arrimadas i que està submergit en una depressió profunda i a l’espera de ser salvat per una refundació.

PUBLICITAT






Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free online course