Salou tornarà a acollir una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) i l’Ajuntament; amb el patrocini d’Arròs Bayo, Torelló Viticultors i Makro. L’esdeveniment se celebrarà del 25 de març fins al 10 d’abril i participaran fins a 15 establiments de la localitat.
Els restaurants participants són: Restaurant Club Nàutic Salou, Gastrobar MRKT de Edu Cuesta, Restaurant Cook and Travel, Restaurant d’Albert, Asador Córcega Restaurant, Restaurant Delfín, Deliranto Restaurant, Restaurant la Venus de Pepe, Restaurant o Mar, Restaurant O Xantar Mediterraneo, Restaurant La Pasión, Casa Soler, Restaurant Thai Salou, La Tagliatella i Castillo de Javier.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que les jornades de l’arròs són una molt bona idea que va sorgir per promoure la gastronomia, a través d’un producte universal, que arriba a tothom. Segons ell, el fet gastronòmic és un reclam molt important pel món del turisme i un element essencial per a la diversificació i desestacionalització.
“A Salou, tenim un seguit de professionals de la restauració que fan que, avui en dia, el municipi, una destinació turística de primer ordre en l’àmbit català, estatal i internacional, sigui considerat un referent; el qual ha fet un salt qualitatiu importantíssim, i que té una oferta de molta qualitat, amb productes del territori, com l’arròs i el Corpinnat“, ha declarat Granados.