28. Abril 2024

Un tarragoní correrà a la Marathon Des Sables en favor del riu Francolí

El corredor i divulgador tarragoní, Jesús Gellida, correrà a la Marathon Des Sables amb l’objectiu d’aconseguir fons per a la renaturalització del riu Francolí. El fondista viatjarà al Marroc per participar en la cursa que tindrà lloc del 25 de març al 4 d’abril, en la que serà la seva 36a edició. 

Gellida, qui ja s’ha reunit amb la regidora d’Esports de Tarragona, Mary López, lidera una sèrie de reptes esportius vinculats a projectes mediambientals a través de la iniciativa kmSOStenibles. Cada quilòmetre que assoleixi serà apadrinat per persones, entitats o empreses a favor de l’ONG ‘Empieza el Cambio’, dedicada a promoure la sostenibilitat com a estil de vida quotidià i a impulsar programes de desenvolupament sostenible des de centres educatius. La totalitat de la recaptació de la campanya de donació anirà destinada a la reforestació de zones erosionades del riu Francolí. Qualsevol interessat a contribuir pot fer-ho a través d’aquest enllaç.

La Marathon Des Sables és considerada una de les curses més dures del món, amb una durada de 7 dies a través del desert. Es tracta d’una prova esportiva per etapes, a ritme lliure i en autosuficiència, d’una distància d’aproximadament 250 km. Cada participant ha de portar la seva pròpia motxilla amb el menjar i un equip mínim de supervivència, com un sac de dormir, un kit de mossegada de serp i 2.000 kcal d’energia per dia, mentre que l’organització proporciona només l’aigua diàriament, una tenda de campanya oberta i el llibre de ruta. 

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download