30. Abril 2024

Els Sedassos convertit en el nou ‘botellòdrom’ de Tarragona

S’ha tornat a anar de les mans. Cap de setmana rere cap de setmana, centenars de joves tarragonins tornen a sortir durant les nits. Fins aquí, res estrany. El problema és el de sempre: els botellots. Una pràctica que ha tornat a evidenciar-se després de les noves restriccions que afecten l’oci nocturn. Però les següents imatges superen algunes línies vermelles.

A la redacció de larepúblicacheca.cat han arribat imatges del passat divendres a la nit, on a la plaça dels Sedassos, al cor de la Part Alta, un grup de joves decideix pujar a les graderies del circ romà i animar els assistents al botellot cantant i ballant a crits, sense tenir gens de respecte cap al patrimoni, ni cap a ells mateixos. Les imatges parlen soles.

Curiosament, els Sedassos ha esdevingut un dels indrets de trobada preferits pels joves tarragonins per fer la seva festa improvisada. Música a tot drap, deixalles, brutícia, soroll i impotència és el que pateixen cada setmana els veïns del nucli històric, que ja no saben a qui acudir, desesperats, per acabar amb aquestes pràctiques lamentables.

A aquesta redacció li consta que la Guàrdia Urbana de Tarragona va aixecar diferents denúncies contra els joves assistents a la botellada, i també contra alguns establiments de la zona per vendre begudes en gots de plàstic. També s’ha intensificat la presència policial a la zona. Serà suficient per evitar, de nou, imatges com la del darrer cap de setmana?

PUBLICITAT

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free