30. Abril 2024

Cambrils celebrarà un Nadal ple de llums i color

Cambrils viurà un Nadal farcit d’activitats lúdiques per a tots els públics, recuperant la tradicional cavalcada de Reis i proposant nous esdeveniments. En aquest sentit, la principal novetat serà un espectacle de videomapping, unes projeccions coloristes que transformaran els edificis i monuments més emblemàtics del poble.

A la plaça de la Vila, aquesta activitat tindrà lloc els dies 15, 17, 21, 24, 28 i 30 de desembre, i el 2 i el 3 de gener a partir de les 18.30h. A la Torre del Port es podran veure els dies 16, 20, 22, 27 i 31 de desembre, i el dia 4 de gener.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, han presentat avui en roda de premsa el programa de Nadal. Una de les activitats per tothom és la Gran cavalcada dels Reis Mags de l’Orient, que enguany recuperarà la tradicional desfilada pels carrers i places de la Vila., Ses Majestats i el seu seguici iniciaran el recorregut a les 19.00 al Passeig La Salle i seguiran el recorregut pel passeig de les Palmeres, el Passeig Miramar, la Rambla Jaume I i l’Avinguda Adelaida fins a l’Ajuntament.

Prèviament a la gran cavalcada, el diumenge 2 de gener a les 11.30 a les Escales Reials del Mollet del Rec, arribaran els Heralds per anunciar l’Arribada de Ses Majestats. I el dilluns 3 a partir de les 18.00 els patges reials recolliran les cartes a la plaça de la Vila i la plaça de Mossèn Batalla.

Diferents entitats de la Vila organitzen activitats aquests dies dins del programa de Nadal. La Unió de Botiguers de Cambrils (UBC) ha engegat El Nadal més divertit, instal·lacions d’atraccions infantils en diferents espais del municipi, així com el Concurs d’Aparadors de Nadal per motivar i reconèixer l’ambientació nadalenca als comerços. Cal destacar també l’exposició que l’entitat ha organitzat al Centre Cultural del carrer Sant Plàcid, Plastihistòria de la Humanitat.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy course