30. Abril 2024

700 competidors internacionals intentaran guanyar el triatló ‘ChallengeSalou’

Un total de 700 competidors de 35 països intentaran guanyar el triatló ‘ChallengeSalou‘, una competició que tindrà lloc entre divendres i diumenge d’aquesta setmana. Els triatletes, 60 dels quals seran professionals, podran escollir entre la modalitat Middle Distance (1.9km nedant, 90km en bici i 21.1km corrent) o Short Distance (1.9km nedant, 60km en bici i 11km corrent).

La meta estarà situada a la plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló durant tot el cap de setmana. Hi haurà un circuit de ciclisme ràpid i una carrera a peu pel passeig Jaume I. A més i com a novetat, la prova es podrà seguir online. Pel que fa a premis, es contemplen 25.000 euros i l’aportació de 10.000 euros que gràcies a la Federació Espanyola de Triatló.

Finalment, cal destacar també que a més d’una Expo d’accés lliure al Resort La Siesta de Salou, divendres, 1 d’octubre, a la tarda, a les 19.30 h, se celebrarà un “Meet & Greet” amb els millors atletes professionals de la prova.

Dissabte, 2 d’octubre, al matí, serà el torn de la prova nedant “Open Water“; la cursa familiar de 4 km “Breakfast Run“, a les 10 h, on es reconeixerà el circuit; i la “Junior Challenge”, a les 11 h, la cursa a peu dels més petits. Més tard, la “Pasta Party” i la “Challenge Women” completaran l’oferta d’activitats del dia previ a la competició.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course