30. Abril 2024

PP demana a Pedro Sánchez que convoqui eleccions

Ana Pastor en una visita a Tarragona

La vicesecretària de Política Social del PP, Ana Pastor, demana noves eleccions davant el problema del preu de l’electricitat. La conservadora entén que l’executiu liderat per Pedro Sánchez “és un Govern que no governa”. “Si no vol governar, doncs que convoqui eleccions”, ha reblat Pastor, que ha afirmat que el seu partit està disposat a posar-se al capdavant del Govern d’Espanya “i a donar solucions als problemes reals de la gent”, com el rebut de la llum.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el compte oficial de la seva formació a Twitter, on els populars han afirmat que “després de setmanes de rècords, hipocresia, excuses i passivitat, Sánchez ha demostrat la seva incapacitat per governar i ha de convocar eleccions”, postulant-se com a “única alternativa al sanchismo”.

A més, Pastor ha llançat durs atacs contra el president, a qui acusa d’estar “bunkeritzat”. “Que surti del búnquer, de les vacances, i que doni la cara als espanyols”, ha instat.

Al seu torn, ha urgit a convocar la diputació permanent de Congrés dels Diputats perquè la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, “doni explicacions als espanyols” a la cambra i posi sobre la taula “mesures conduents que el rebut de la llum no es pagui pel que no es consumeix”.

La vicepresidenta segona de Congrés ha asseverat que “estem vivint una setmana horribilis” per “una de les crisis socials que és el rebut de la llum” i ha instat a Govern a “que torni de les seves vacances” i “es preocupi dels problemes dels espanyols”.

Per a Pastor, l’Executiu de coalició és “un Govern que està a la gresca”. “Estan a la gresca entre ells en comptes de preocupar-se pels problemes reals que els afecten els espanyols”, ha criticat la política del PP, que sosté que aquest és “un Govern de vacances davant els espanyols que paguen el rebut de la llum més alt de la història”.

PUBLICITAT





Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free