30. Abril 2024

L’Oci Nocturn de Salou reclama tests d’antígens previs a les festes

L’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), entitat adherida a la patronal FECASARM, reclama a la Generalitat que repensi el nou tancament del seu sector i consideri canviar els protocols anticovid. Concretament, proposen que es realitzin test d’antígens previs a les festes. Les proves es farien a les farmàcies, així com en unitats mòbils distribuïdes en diferents punts de Salou, gràcies a l’acord assolit amb l’empresa local Global Medical Care.

Eduardo Abenójar, president d’ARONS, ha explicat que són part de la solució i no del problema: “volem aportar una solució a la problemàtica dels contagis que estan en augment entre la gent jove aquestes últimes setmanes. Proposem fer un cribratge massiu amb tests d’antígens entre tots els joves que passen pels locals d’oci nocturn. Això ens permetrà treure de circulació tots els positius i asimptomàtics”. 

Sobre el nou tancament de l’oci nocturn, Abenójar creu que és un “greu error i una discriminació” i alerta que la desaparició de l’oferta legal farà proliferar novament les festes il·legals i les botellades sense cap mena de control. Adverteix, a més, que aquesta mesura condemna moltes famílies que viuen d’aquest sector, especialment en municipis de costa com Salou on l’activitat es concentra en uns pocs mesos.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free online course