04. Maig 2024

Christian Soriano, escollit primer secretari de les Joventuts Socialistes del Camp de TGN

Christian Soriano ha estat escollit com a primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) al Camp de Tarragona. La seva executiva va comptar amb el suport del 96% de la militància que es va reunir dissabte al Vendrell en el 7è Congrés de Federació de la Joventut Socialista de Comarques Tarragonines. El primer secretari sortint, Nacho García, va agrair a tots els assistents el seu compromís amb l’organització i va donar la benvinguda als nous mandataris.

A banda de Soriano, els nous dirigents de la JSC al Camp són Ismael Fraile (Tarragona) com a secretari d’Organització, Laia Fernández (La Canonja) com a secretaria de Formació, Albert Soriano (Valls) com a secretari de Política Municipal, Lucía Orden (Valls) a Feminisme, Beatriz Uceda (El Vendrell) com a Educació, Xavier Pova (Llorenç del Penedès) com a Joventut i LGTBI+ i Patricia Virumbrales (Reus) com a Transició Ecològica.

Christian Soriano va destacar al seu discurs d’acceptació, la necessitat “de confiar en els i les joves del territori” i va acusar els governs independentistes de governar per una part de Catalunya destacant que “no es poden construir societats destruint pluralitats”.
A la cloenda de l’acte hi van intervenir l’alcalde del Vendrell i primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, la diputada al Parlament, Rosa María Ibarra i el primer secretari de la JSC, Ot García.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download