07. Maig 2024

S’obren les inscripcions pel programa Vacances en família

El programa té l’objectiu de potenciar el lleure familiar, entès com una pràctica educativa, i afavorir la convivència entre la unitat familiar 

L’Agència Catalana de La Joventut (ACJ) ha obert les preinscripcions del programa Vacances en Família per a quasi 40.000 places, que corresponen a unes 6.205 famílies. Es tracta d’un programa social que ofereix estades a albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills menors d’edat i podran gaudir dels preus socials del programa.

La iniciativa té el suport de la Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i es desenvolupa principalment a la Xarxa jove d’albergs de Catalunya (Xanascat), en diferents èpoques de l’any, en un total de 33 equipaments.

Les famílies interessades poden preinscriure’s a través del portal de preinscripcions del programa fins al 25 de maig. Dos dies després, el 27 de maig, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 31 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, mentre que a l’estiu i als ponts s’aplica una tarifa especial de 33 euros per persona i nit.

Pel que fa al preu dels infants menors de tres anys, mantenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció. A més, el programa ofereix descomptes a les famílies nombroses i monoparentals, que tenen un 10% de descompte en tots els serveis.

 

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course