Tarragona torna a viure les jornades gastronòmiques conegudes com a ‘Tarraco a Taula’, un esdeveniment culinari que és únic al món. I és que els plats i menús que es podran degustar del 14 al 30 de maig estaran elaborats amb ingredients i mètodes propis de l’antiga cultura romana, un fet que fa especial aquesta celebració. En total participaran 6 restaurants, 3 dels quals oferiran un menú per 34 euros.
A més, el ‘Tarraco a Taula’ coincideix -un any més- amb el festival ‘Tarraco Viva’, atorgant un al·licient extra d’ambient romà als dos esdeveniments culturals de recreació històrica. A banda, aquest any s’ha confeccionat un grup anomenat ‘Sodalis‘ o Amics del Tarraco a Taula, els membres del qual gaudiran encara més de les dues iniciatives mitjançant activitats extres.
Finalment, la covid afecta la tradicional celebració del sopar ‘Convivium‘, el qual es torna a anul·lar per segon any consecutiu. No obstant, els establiments participants podran tornar a oferir serveis de sopar. D’altra banda, el ‘Tarraco a Taula’ comptarà -una edició més- amb una selecció de vins de poc tractament i una cervesa artesanal especial per l’ocasió anomenada ‘Twins‘.
L’acte de presentació d’aquesta 24a edició ha comptat amb la presència del president del col·lectiu de restauradors ‘Tarraco a Taula’, Carlos Segarra; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó; el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol; i diversos representants dels establiments participants.
VÍDEO