30. Abril 2024

El PP exigeix la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana per la inseguretat a TGNA

José Luis Martin

El Partit Popular exigeix la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona per haver-se convertit en el “principal culpable del caos, del descontrol i la creixent seguretat que viu Tarragona”. Pel líder municipal del PP, José Luis Martin, Manuel Castaño no pot continuar en el càrrec. “No només roman de braços plegats i es burla dels tarragonins a l’afirmar que tot respon una ‘falsa’ sensació provocada per les xarxes socials, també es manifesta públicament contra els servidors públics que ens protegeixen, com ja vam escoltar a un plenari on va criminalitzar la tasca de les forces i cossos de seguretat de l’Estat. No es pot posar a la guineu a cuidar a les gallines”, assegura Martin en un comunicat.

D’altra banda, els conservadors lamenten que l’alcalde Pau Ricomà hagi convertit Tarragona en una ciutat sense llei. Els populars no deixen de dir que no fa cap sentit que quan hi ha restriccions en la mobilitat, Tarragona esdevingui en l’escenari habitual d’actes violents, okupacions i robatoris a domicilis, baralles a cop de matxet entre menas a plena llum, episodis insòlits de vandalisme a la Catedral, crema de contenidors i de vehicles, que han obligat els veïns a organitzar-se en plataformes com ‘Recuperem els nostres barris’.

Per posar “fi a aquest malson”, el PP apel·la a la unió dels grups de l’oposició per exigir el suport a les forces i cossos de seguretat d’Estat, l’ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana, el patrullatge de les zones conflictives, i mesures de coordinació efectiva amb els Mossos d’Esquadra”.

La regidora Paula Varas s’hagi convertit en el ‘súmmum del descontrol’, sobretot després d’haver permès d’obertura d’un menjador il·lega

José Luis Martin també lamenta que la regidora Paula Varas s’hagi convertit en el ‘súmmum del descontrol’, sobretot després d’haver permès d’obertura d’un menjador il·legal. “El PP va ser el primer a exigir el cessament de la
regidora Varas quan gestionava les llicències de les terrasses, sent incompatible amb la seva declaració d’interessos. El Sr. Ricomà va haver de recular per substituir a la regidora. Ara estem davant d’un nou escàndol que pot ser constitutiu de delicte. Davant d’aquesta situació inèdita de caos, descontrol i inseguretat ciutadana a la nostra ciutat, el PP de Tarragona donarà suport a una alternativa de forces polítiques no separatistes que prenguin les regnes del govern tarragoní”.

En relació amb l’entrada de la CUP al govern liderat per Pau Ricomà, els conservadors es qüestionen: “Els cupaires portaran una nova Regidoria d’okupació o crema de contenidors?” El PP lamenta que “mentre la ciutat desperta cada dia més deteriorada i els tarragonins més angoixats per l’abandonament dels barris i la falta de protecció dels seus domicilis, el Sr. Ricomà està ocupat únicament en les seves converses per ampliar un govern municipal que va néixer fràgil i condemnat al fracàs. Amb la propera entrada de la CUP al govern municipal, Tarragona serà la seu d’un pacte històric. Serem governats per un partit antisistema del qual tots coneixem la seva relació amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat. Ens preguntem si Ricomà crearà una nova Regidoria d’okupació o crema de contenidors per als membres que pretén incorporar a l’equip de govern”.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

One comment

  • Jordi Ferré

    26 Abril, 2021 at 11:48 am

    Molt be.Lunes 19 eche mis cartas al director en el Diari de Tarragona y en el Mes Tarragona cuyo titulo es:BAJESE DEL CASTAÑO.Sr.CASTAÑO…Tiempo al tiempo Sr. Castaño “regidor responsable de la G.U.? Las verdades duelen y esas mentiras compulsivas al final trae sus consecuencias, y no le deseo nada malo, pero mentir acosta de la seguridad de los ciudadanos, mal pero muy mal lo lleva usted y los cuatro paniaguados que le aplauden!!.El querer dividir, el querer incitar, el querer mentir delante de estos hechos acontecidos en la Plaza de la Font y Barrios de Tarragona recientemente, son una bomba de relojería que venimos avisando desde tiempo.Por lo que usted y los tres partidos de izquierdas han dejado en el limbo a toda esa manada delictiva acampando a sus anchas y una ciudad hundida. La razon usted no la lleva por muchas declaraciones sin ninguna verdad en algun medio de comunicacion como en este Diari de Tarragona, no la lleva y el motivo y el interes de esconder las verdades para mi es muy sospechoso este supuesto interes!! Esperemos que los sindicatos de la G.U. le expulsen como responsable de dicho cuerpo, ya que usted no es digno de llevar esa responsabilidad donde todos los ciudadanos le pagamos.Dedicase a lo suyo, que es ensenyament. Deje este cargo que le faltan muchas tablas en conocer las calles sus esquinas y a sus gentes,.Desde Avv CATEDRAL y yo personalmente: Jordi Ferre le enviamos un saludo Cordial para que aproveche lo que le queda usted y algunos regidores mas de estar en la poltrona de nuestro Ayuntamiento! THE CITY COUNCIL WILL ALWAYS BE OURS!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free