30. Abril 2024

Granados reivindica que la fibra òptica arribi a tot Salou

Imatge de la reunió

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mantingut una reunió amb els responsables de l’operadora Orange per tal que la fibra òptica arribi com més aviat millor a tot el municipi. Prèviament, Granados ja havia enviat una missiva amb el mateix objectiu a aquesta companyia, així com a Vodafone. Orange s’ha compromès a augmentar la cobertura del servei fins a arribar a 6000 unitats addicionals.

La realitat és que encara hi ha zones concretes amb grans deficiències de xarxa de fibra per la inexistència d’instal·lacions adequades, i on les operadores de telecomunicacions no l’han desplegat, com és el cas del Cap Salou, des d’on els seus veïns han fet arribar al Consistori una sol·licitud per tal que l’Administració intervingui davant les companyies, per aconseguir una ampliació de la cobertura de la fibra òptica.

Pere Granados

Pel batlle, “és fonamental que els veïns i veïnes de Salou puguin tenir una òptima cobertura digital, la qual cosa millora la seva qualitat de vida i és garantia de l’impuls de la tecnologia més innovadora i avançada a la ciutat”.

Per la seva banda, el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que s’està “treballant en l’eficàcia i el bon funcionament de la comunicació digital”, perquè volen “ser un municipi intel·ligent”. En aquesta línia, el regidor ha anunciat dos projectes molt importants: el de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) i l’Smart City Salou.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course