30. Abril 2024

Cau una xarxa que cultivava i traficava amb marihuana a TGN

L’operatiu policial ha desmantellat la xarxa criminal

La Guàrdia Civil, la Guàrdia Urbana de Tarragona i la Policia Local de Mont-roig del Camp han detingut vuit persones com a presumptes integrants d’una organització criminal internacional relacionada amb el cultiu i el tràfic de marihuana. Els detinguts són de nacionalitat sèrbia, eslovaca i romanesa. En l’operació ‘Venasive‘ es van fer cinc registres en un dels quals els agents van ser rebuts amb trets d’arma de foc.

S’hi han requisat més de 3.100 plantes de marihuana, 86 quilos de cànnabis preparat per vendre, 36.000 euros en bitllets i divises falses, gairebé 6.000 euros en efectiu, 3 armes curtes de foc així com instruments per al cultiu i tràfic de la marihuana. La investigació va començar a mitjans de l’any passat.

L’organització criminal estava estructurada i jerarquitzada. El líder, de nacionalitat eslovaca, i la seva parella, de nacionalitat romanesa, exercien un estricte control a la resta de membres del grup i disposaven d’un sistema de vídeo-vigilància dins dels immobles on cultivaven la droga per seguir l’activitat que s’hi feia a temps real. La majoria de la resta del grup es dedicava a cuidar i vigilar les plantes de marihuana.

Cultivaven i traficaven amb grans quantitats de marihuana

El passat divendres es va establir el dispositiu policial i amb l’autorització judicial es van iniciar cinc registres. Els habitatges tenien fortes mesures de seguretat, amb vigilància, detectors i línies perimetrals d’infrarojos, així com la bunquerització de les portes i les finestres amb ferro forjat.

En un dels registres, en una casa als afores de Riudoms, els agents encarregats de l’assalt van ser rebuts amb trets per part dels dos individus atrinxerats a dintre. En un altre registre, en una nau industrial es van interceptar dos homes intentant escapar per una porta posterior. També anaven armats.

En el total de l’operació es van intervenir 3.101 plantes de marihuana, 85,95 quilos de marihuana seca, 5,7 quilos de restos de marihuana picada para produir oli d’haixix, una envasadora al buit industrial, dues peladores industrials de marihuana, tres armes de foc curtes, 36.000 euros en bitllets i divises falses, i 5.750 euros en efectiu.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy paid course