30. Abril 2024

Imatges que no ‘ajuden’…

Després de les càrregues policials que es van registrar aquest dimarts a la nit als principals carrers de Tarragona, després d’una manifestació independentista contra la sentència del procés, xoca – i pot arribar a incomodar – veure alguns agents de la policia espanyola bevent cerveses durant l’horari laboral en diferents bars de la ciutat.

En uns moments contorbats política i socialment, hi ha qui consideri que les imatges que il·lustren aquesta informació no són, segurament, les més adequades ni les més aconsellables.

Hi ha instantànies que arriben a la nostra redacció des de diferents cafeteries de Tarragona, on els agents de la Policia Nacional, uniformats, consumeixen cerveses (algunes d’elles amb alcohol) i assumeixen una actitud, en públic, com si es trobessin en una excursió. Imatges que poden donar peu a interpretacions vàries, com la de provocació.

Davant la crispació actual, s’espera que tots aporten seny i sentit de la responsabilitat i sobretot si en algun moment els agents hauran d’intervenir en algun dispositiu.

No es tracta de criminalitzar ni censurar l’actitud personal de cadascú, però mai no està de més, aconsellar prudència, perquè, de vegades, una imatge val més que mil paraules i en els dies que corren encara més. Als uniformats es demana una mica més d’exemple…

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free