28. Abril 2024

Un exconseller d’Agricultura és el nou president de Pimec Tarragona

L’empresari Quim Sendra ha tancat una etapa a PIMEC Tarragona. Després de 12 anys, ha deixat la presidència de la patronal en mans de Jordi Ciuraneta. La junta directiva de Pimec ha aprovat per unanimitat la configuració dels nous òrgans de govern. El nou president tindrà fins al 12 de setembre per configurar la seva Comissió Executiva.

Jordi Ciuraneta és el nou president de Pimec Tarragona


Jordi Ciuraneta va néixer l’any 1964 i és empresari agrari i ramader. És oleïcultor, diplomat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i va completar la seva formació en l’àmbit de l’organització d’empreses cooperatives a OTALORA, Universitat de Mondragón. Actualment és General Manager d’Agro Foods & Commerce (PRIORDEI), empresa familiar dedicada a la comercialització d’oli d’oliva verge extra, situada a la comarca del Priorat.

El nou president de PIMEC Tarragona va ser diputat al Parlament de Catalunya de la X legislatura. El 22 de juny de 2015 va ser nomenat Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va exercir fins al 14 de gener de 2016.

Jordi Ciuraneta agafa les regnes d’una seu que vol seguir creixent a tots nivells “per tal de continuar augmentant el teixit productiu del territori; estant al costat de les nostres pimes i autònoms perquè les seves necessitats siguin escoltades i ateses tot exercint el lideratge característic de PIMEC en l’oferiment de serveis que dotin les nostres empreses i autònoms de les millors eines per afrontar amb èxit les oportunitats i reptes del futur”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course