27. Abril 2024

LA CUP ENTREGA A RAJOY I A TOTES LES SUBDELEGACIONS DE GOVERN UNA PAPERETA DEL REFERÈNDUM DE L’1 O

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP)) ha enviat una butlleta de votació al President del Govern espanyol i a tot el seu govern per a testimoniar el compromís amb l’autodeterminació, la determinació a decidir el futur com a poble, a autodeterminar-se i a governar-se.
Membres de la CUP s’ha concentrat avui dijous davant de les 4 subdelegaciones del govern espanyol a Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona per tal d’expressar que cap amenaça, cap prohibició, ni cap suspensió no podran amb la voluntat i el compromís d’autodeterminació i governació.
Marta Llorens, portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Reus, i Laia Estrada, portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, han denunciat, “la demofòbia de l’Estat que no accepta les decisions legítimament aprovades al Parlament de Catalunya que, a més a més, van vinculades a l’exercici de la democràcia directa a través d’un referèndum”.
Les portaveus de la CUP, han explicat que és el moment de l’autodeterminació i la desobediència i que les institucions i el poble català no només tenen el dret sinó que han de rebel·lar-se contra les sentències i els bloqueigs de l’Estat contra la democràcia.
Per aquest motiu, la CUP ha convocat concentracions davant dels ajuntaments a les 20h que, amb tota seguretat es faran demà divendres, després que el Tribunal Constitucional ha suspès la Llei del Referèndum.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
online free course