16. Maig 2024

EL NO-DO ES PASSEJA PER TARRAGONA

REDACCIÓ17 Setembre, 20150

El No-Do s’ha passejat per Tarragona de la mà de la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, en un acte que si havia de ser de suport a la candidatura d’Alejandro Fernández com a cap de llista popular a Tarragona de cara al 27-S s’ha quedat molt lluny de complir amb les expectatives. Potser perquè, segons informa ‘El Confidencial’, el president del partit i del govern, Mariano Rajoy, li ha demanat que s’allunyi dels mitjans de comunicació perquè “està cremada”.

CRÒNICASense atenció als mitjans prevista, els periodistes només han pogut fer dues coses: fotografies de la passejada anodina per la Rambla i el Balcó del Mediterrani, on la seva presència ha passat desapercebuda en el millor dels casos, i aguantar prop de 25 minuts de discurs davant d’una trentena de membres de Nuevas Generaciones a l’Hotel Imperial Tarraco, que era l’excusa perfecte per portar-la amb l’AVE a la ciutat i convocar a la premsa a les 12 del migdia tot i que el tren no tenia prevista l’arribada a l’estació situada on Crist va perdre l’espardenya fins a les 11.57.

A1Un despropòsit més al que sumar la impossibilitat de conèixer el recorregut de Cospedal amb anterioritat (Rafa Luna i Jordi Roca s’han incorporat amb la sessió de passarel·la ja començada) perquè la visita es portava des de Madrid i a l’anunci que també hi seria Alícia Sánchez-Camacho, que finalment ha brillat per la seva absència. De la visita. I del partit.

En resum, una visita que es resumeix en una arenga a la tropa. “No és fàcil ser militant de Nuevas Generacions en un ambient d’exclusió i repulsa a tot el que no sigui favorable a la independència, que és el que manté l’oficialitat de la Generalitat. El PP defensa a tots els catalans, sense distinció d’orígens, ni en quina llengua de les dues que té volen manifestar-se”.
Cospedal ha insistit amb les advertències dels diversos governs europeus i el d’EUA sobre una Catalunya independent fora de la UE. “Mas hauria d’explicar-ho tot. Que la independència és el camí més curt per treure als catalans tots els drets que tenen com espanyols i europeus”. Per la dirigent popular, “amb el missatge de disgregació i de separació busquen només el seu interés personal”.

A la càrrega contra el PSOE
Fent una invocació per anar a les urnes el 27-S “perquè en una democràcia la validesa la donen els vots”, Cospedal ha carregat tant contra els “populismes radicals” com contra el PSOE. “Avui en dia el drama que tenim és que el PSOE només diu el que interessa als seus socis. Aquí són els independentistes, doncs independència. Votar PSOE és votar PSOE i al que sigui, i el que sigui en el seu cas significa tenir poder”.

Finalment la secretaria general fins al congrés del 2016 (ja ha anunciat que no repetirà) ha tret pit de “l’Espanya que creix i genera llocs de treball” i ha afirmat que Catalunya “gràcies a la solidaritat ha rebut 49.000 milions d’euros per poder pagar proveïdors i medicines, i se li ha retornat molt més del que es recapta aquí per finançar qüestions socials”.

J.S.

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • Joan Manuel

    17 Setembre, 2015 at 3:50 pm

    És que anava a dinar al Nàutic de Salou!!!. Aquesta era la veritable raó de la visita a Tarragona.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download