27. Abril 2024

Ciutadans presenta els primers 6 de la llista per Cambrils

El partit de Ciutadans a Cambrils ha presentat els sis membres de la seva candidatura a les properes eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig.

Després d’incorporar-se al govern municipal el passat octubre al capdavant de les àrees de Turisme, Promoció Econòmica i Participació Ciutadana i Cambrils Obert, el parit taronja ha treballat intensament per millorar la vida dels cambrilencs, demostrant la seva capacitat de gestió i diàleg en diferents projectes i iniciatives.

El candidat a l’alcaldia, Juan Carlos Romera, ha destacat la importància de Cambrils per a ells i la seva voluntat de continuar treballant per aconseguir un municipi més ambiciós i positiu en totes les àrees, incloent-hi el turisme, el comerç, la indústria, la vida social i cultural, la gastronomia, l’esport i la formació.

Ciutadans té l’objectiu de continuar treballant per assolir les seves metes i continuar millorant la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la localitat. Amb aquesta presentació, Ciutadans de Cambrils inicia la seva campanya electoral amb força i il·lusió per obtenir el suport de la ciutadania i poder liderar el futur de la localitat.

ELS 6 PRIMERS DE LA LLISTA

  • JUAN CARLOS ROMERA.- Economista. Actual Regidor de Promoció Econòmica, Participació i Cooperació de Cambrils. Candidat a l’Alcaldia de Cambrils. Conseller al Consell Comarcal del Baix Camp.
  • SANTI GÁMEZ.- Empresari. Actual Regidor de l’Àrea Govern Obert. Membre de la Federació d’Empresaris de Cambrils (FECAM).
  • YOLANDA BURGOS.- Economista. Actual Regidora de Turisme de Cambrils. Trajectòria professional vinculada al món públic. Docent a la UOC com a professora de l’assignatura iniciativa Emprenadora.
  • EDUARD GARCÍA.- Una vida dedicada al món del comerç cambrilenc. Ttulació en Màrqueting per la UOC, expresident de la FECAM. Exjugador d’hoquei a Cambrils.
  • HILJE STEENDAM.- Professional del món del Turisme.
  • EUGENIO OLMO.- Administrador d’empreses.

PUBLICITAT











Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
online free course