02. Maig 2024

Granados sobre el Hard Rock: hi ha algú que no el vulgui?

REDACCIÓ18 Febrer, 20220

Salou de moment ha sortit amb la seva. L’alcalde Pere Granados se sent fort perquè compta amb el suport de tot el plenari i amb uns estatus del CRT que estan en vigor fins al 2032. En aquest conveni, s’estipula que Salou es beneficiarà del 57% de la tributació, mentre que Vila-seca es quedaria amb el 43%.

Després de la polèmica de la darrera setmana, els ànims s’han calmat una mica. La junta del consorci del CRT (Vila-seca. Salou i la Generalitat) ha participat, aquest matí en una reunió telemàtica, on s’ha aprovat, finalment, el Pla Director Urbanístic (PDU) CTI1, el qual és una eina necessària per construir el Hard Rock. Els tres integrants han votat a favor. El mateix no ha passat la proposta de modificació estatutària del CRT. Salou ha votat en contra mentre que la Generalitat de Catalunya i Vila-seca s’han posicionat a favor.

En una roda de premsa, convocada a corre cuita, l’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha manifestat “molt satisfet” pel resultat de la votació del PDU. Després de passar per la comissió d’urbanisme, l’aprovació definitiva podria tenir lloc entre els mesos de juny i juliol. Un cop ultrapassat aquest tràmit legal, es podria concedir les llicències per començar l’execució de les obres del projecte del Hard Rock Entertainment. Granados ha explicat que el Hard Rock ha de ser encarat com un revulsiu econòmic del territori, que beneficiarà Salou, Vila-seca i també Catalunya. El nou projecte contribuirà a la desestacionalització i a generar llocs de treball. Qui no vol això?, es pregunta l’alcalde de Salou.

En la seva opinió, és ara d’aparcar els interessos partidaris i generar confiança i estabilitat de cara als inversors. “Ja n’hi ha prou de posar bastons a les rodes i de generar inseguretat jurídica”, ha subratllat el cap de govern salouenc, assegurant que ara és el moment de pensar el present i projectar el futur.

Ja n’hi ha prou de posar bastons a les rodes i de generar inseguretat jurídica. És el moment de pensar el present i projectar el futur

Granados ha revelat que els inversors tenen moltes ganes de començar a construir el Hard Rock, però necessiten estabilitat i garanties. A nosaltres – als representants del poble – ens toca aportar seguretat jurídica i confiança perquè els inversors s’interessin pel territori.

En relació amb la intenció de modificar els estatuts del CRT, Pere Granados s’ha mostrat contundent a l’hora d’afirmar que Salou no convocarà cap sessió plenària per aprovar cap proposta estatutària perquè el termini acaba el 2032.

El batlle parla de coherència i de compromís. Exigeix que no es creïn polèmiques i conflictes que no porten més enllà que a la discussió dialèctica i a l’enfrontament entre pobles.

“L’any 2032 tornem a parlar dels estatuts del CRT, però ara no toca”, ha sentenciat, deixant entreveure que està cansat que hi hagi poc interès per part de la Generalitat en defensar i protegir els interessos de Salou.

PUBLICITAT


 




Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy course