27. Abril 2024

Iglesias recorda a Sánchez que “sí, se puede, presidente!!!”

El líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias, s’ha mostrat esperançat davant la posada en marxa del nou Govern central i, en el debat d’investidura al Congrés, ha començat la seva intervenció agraint als moviments socials i a la societat civil el seu suport, i ha finalitzat dirigint-se a Pedro Sánchez: “Pedro, estaràs al davant d’una coalició progressista històrica. Per a nosaltres és un honor caminar al costat de vosaltres. Sí que es pot. Endavant, president”.

Iglesias s’ha distanciat de les idees polítiques dels líders del procés a la presó, però ha elogiat les seves conviccions democràtiques per defensar el diàleg i per no oposar-se al nou Govern de coalició entre PSOE i Unides Podem. “Des d’aquesta tribuna vull donar-los humilment les gràcies”, ha especificat.

Iglesias després d’assegurar que el pròxim Executiu “tindrà molts enemics”, ha advertit als “togats que posin per davant la seva ideologia reaccionària que fa al dret”, que el Govern de coalició defensarà la democràcia “amb la llei”

Després d’assegurar que el pròxim Executiu “tindrà molts enemics”, ha advertit als “togats que posin per davant la seva ideologia reaccionària que fa al dret”, que el Govern de coalició defensarà la democràcia “amb la llei”.

El líder morat també ha destacat que Europa ha deixat clara la “inviabilitat d’una solució judicial” al “conflicte polític” a Catalunya, pel que li ha demanat a tots els diputats de la cambra baixa que en la nova legislatura es faci “política”.

A continuació, Iglesias ha augurat que el nou Govern tindrà “molts enemics preparats per combatre atacant”, però ha advertit els “poders econòmics i financers, a l’aldarull de carrer ja alguns togats que, posin per davant la seva ideologia reaccionària”, que el Govern central defensarà la democràcia “amb llei, amb llei i amb llei”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download