ERC Salou considera que existeix una manca d’eficiència en la gestió de l’Ajuntament

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Salou, Alexandre Boquet, ha declarat que “quan es governa s’ha de passar comptes, i no parlar d’intencions que encara no hagis fet”

El portaveu republicà ha fet un repàs de les diferents àrees de l’Ajuntament incidint en els problemes detectats al llarg del 2018. El primer és que “l’organització interna no es gestiona correctament, i això afecta la qualitat i l’eficiència, ho diem nosaltres i coincideixen altres grups municipals, sindicats de la casa i treballadors”.

Altres mancances detectades per ERC és que el govern municipal CiU i PSC té estancats econòmicament els plans d’ocupació, tot el contrari que la despesa desmesurada en alcaldia.  Boquet considera que s’hauria pogut destinar molta més inversió en Comerç, Consum i Promoció Econòmica, tenint en compte que l’Ajuntament de Salou diu que té els comptes sanejats.

El partit republicà recorda que des del principi va reclamar polítiques integrals socials, en habitatge i lloguer a preus assequibles, però el més calent és a l’aigüera. També troba a faltar una aposta amb més recursos per a beques i ajuts socials a llars d’infants i facilitats a les quotes de l’escola municipal de música. A més, ERC reclama la gratuïtat del transport escolar per l’alumnat de Cap Salou i rodalia.

 

 

REDACCIÓ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIESNewsletter

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
online free course