15. Maig 2024

Creen la tercera xarxa de cooperació per a teatres i auditoris a Tarragona

El Departament de Cultura ha posat en marxa la xarxa de cooperació dels equipaments escènics i musicals del Camp de Tarragona, després de l’experiència positiva de Lleida i Girona. Els teatres i auditoris que formen part del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM) es coordinaran per compartir recursos, preparar conjuntament la programació, crear públics i coordinar programacions escolars.

La primera trobada va reunir representants del Departament, de la Diputació de Tarragona i dels ajuntaments de Tarragona i dotze municipis del territori. Un dels objectius és acompanyar els municipis petits per potenciar-hi la programació cultural.

La xarxa de cooperació territorial funciona des de l’any passat a Lleida i ha permès establir un pla d’actuació que inclou un catàleg de proveïdors per fer contractacions conjuntes i estalviar despeses i recursos, i ha permès impulsar programació estable als teatres i auditoris, així com programació escolar a través d’un circuit per fomentar aquestes propostes. Per als municipis de menys de 5.000 habitants s’ha organitzat una jornada on se’ls assessora i acompanya per programar actuacions.

La xarxa de Girona, que va ser la primera que es va crear fa dos anys, ha impulsat un estudi sobre arts escèniques en l’àmbit escolar i ha coordinat programacions de teatre escolar i familiar amb quatre propostes que s’han programat conjuntament a Olot, Girona i Torroella de Montgrí.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free