29. Abril 2024

L’Ajuntament d’Altafulla rep 2.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”

La signatura de l’acord ha anat a càrrec de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez; i la sotsdirectora de l’Oficina de CaixaBank d’Altafulla, Mireia Pascual

L’Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda econòmica de 2.000 euros sol•licitada per la regidoria d’Acció Social i Gent Gran, que encapçala l’edil Xavier Rofas, per la posada en funcionament del taller d’entrenament de la memòria i la creativitat per a la gent gran, i que beneficia a una cinquantena de persones d’Altafulla.

El taller se centra en l’estimulació de l’hemisferi dret i esquerre de les persones majors de 65 anys amb la finalitat de mantenir les capacitats cognitives de la gent gran, a través de la interacció entre ells i elles i amb diferents activitats per potenciar la memòria, el llenguatge, càlcul, entre d’altres. Mitjançant aquests tallers es treballa la creativitat, la imaginació i la identitat, tenint en compte les seves capacitats i emocions.

L’activitat va adreçada a persones majors de 65 anys empadronades a Altafulla, té una durada de dues hores setmanals i va començar el passat mes d’octubre i s’allargarà fins al juny de l’any vinent. Les activitats tenen lloc a l’Aula de Formació Aldara, al carrer Boga, del barri marítim.

El regidor d’Acció Social i Gent Gran, Xavier Rofas, ha explicat que es va sol·licitar la subvenció econòmica a l’Obra Social La Caixa per poder continuar realitzant aquesta activitat.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free