03. Maig 2024

Detinguts per robar targetes a persones grans i estafar-les, a Vilafortuny

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El grup actuava per tot el territori espanyol i els seus membres treballaven com una organització criminal. Els presumptes delinqüents no tenen domicili conegut, fet pel qual els permet una àmplia mobilitat per tot el territori nacional desplaçant-se principalment amb vehicles de lloguer.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir un home i una dona de 30 i 29 anys respectivament, ambdós de nacionalitat romanesa i domicili desconegut, pels delictes de pertinença a organització criminal, estafes bancàries i furts, el passat 31 de maig a la localitat de Vilafortuny a Cambrils. La investigació iniciada mesos enrere ha determinat que el grup actuava a tot el territori espanyol i que repetia el modus operandi.

La parella es movia per supermercats i centres comercials on observaven les possibles víctimes mentre feien cua per pagar a les caixes, majoritàriament persones grans i memoritzaven el PIN. Posteriorment, seguien a les persones i li sostreien les targetes, les quals utilitzaven per fer compres d’imports elevats o, fins i tot, per demanar préstecs bancaris. Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Reus l’1 de juny i se’n va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Aquestes detencions s’emmarquen en una “rigorosa i exhaustiva” investigació, que el passat mes d’abril va permetre la identificació de tres dels integrants d’aquest grup criminal i resoldre tres fets a Terrassa i un al Vendrell. Arran de la investigació els agents van poder constatar que aquest grup s’havia desplaçat al sud de Catalunya i estava realitzant la seva activitat delictiva pels voltants de la localitat de Cambrils. Els investigadors es van desplaçar a la zona i conjuntament amb agents de la Unitat d’Investigació de Reus, van detenir aquestes dues persones en un hotel de la localitat de Vilafortuny, on estaven allotjats.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course