30. Abril 2024

NANO RIVAS S’ESTRENA AQUEST DISSABTE COM A ENTRENADOR, DAVANT EL CADIS

REDACCIÓ2 Febrer, 20180

El Cadis ha visitat el camp de l’equip tarragoní deu vegades en partit oficial, amb un balanç de resultats de tres triomfs del Nàstic, quatre empats i tres victòries gaditanes.

Nano Rivas tornarà aquest dissabte al Nou Estadi com a entrenador del Nàstic després dels tres duels que va dirigir la temporada passada i que van servir als tarragonins per aconseguir la permanència gràcies a la suma nou punts en les tres últimes jornades.

El de Ciudad Real ha agafat les regnes després de la destitució d’Antonio Rodríguez ‘Rodri’ i tornarà al Nou Estadi  per rebre el Cadis CF, segon en la classificació.

Amb una plantilla molt diferent a la que va començar el mercat d’hivern, Nano buscarà tres punts que serveixin a l’equip per reconciliar-se amb la seva afició, acostumada a massa decepcions al llarg d’aquesta temporada.

Són cinc les baixes que tindrà el tècnic del Nàstic per afrontar el duel contra un dels dos conjunts que ocupa posicions d’ascens a la Lliga Santander.

Per sanció, el mitja punta Juan Muñiz haurà de veure el partit des de la grada, mentre que segueixen lesionats el central Djetei, el migcampista Sergio Tejera, l’extrem Jean Luc i el punta Uche.

Tenint en compte el que va mostrar la campanya passada, Nano podria apostar per un 4-4-2 amb Barreiro i Álvaro dalt, i amb extrems oberts, com seria el cas de Tete Morente i Omar.

Per la seva banda, el Cadis només pensa a treure un triomf de terres catalanes per continuar en la segona posició de la taula classificatòria, d’ascens directe a Primera Divisió; ja que una victòria evitaria que el conjunt gadità fos avançat per l’Oviedo, que es troba amb dos punts menys que els grocs.

L’entrenador del Cadis, Álvaro Cervera, ha volgut aïllar la plantilla dels esdeveniments viscuts aquesta setmana al voltant del club, amb la detenció del conseller delegat, Enrique Pina, per presumpte blanqueig de capitals.

Per a aquest partit, Cervera pateix les baixes del lateral esquerre Brian Oliván, a causa d’una lesió soferta la setmana passada en el partit contra el Lugo (1-1); i del migcampista Jon Ander Garrido, que haurà de complir un partit de sanció després de la seva expulsió en aquesta mateixa trobada.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free