19. Maig 2024

JORNADA DE DESPLEGAMENT DEL PLA DE SALUT 2016-2020

REDACCIÓ4 Abril, 20170

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha acollit 300 professionals de l’àmbit sanitari en la jornada d’implementació i desplegament operatiu del Pla de Salut 2016-2020 a la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

atencio_sanitariaA la sessió s’han tractat diverses línies estratègiques però el model d’atenció a les persones amb síndromes de sensibilitat central o l’atenció a les persones amb infeccions de transmissió sexual han estat protagonistes a la jornada.

Sobre el model d’atenció a les persones amb síndromes de sensibilització central, els professionals han establert que s’haurà de garantir una atenció de qualitat i en xarxa a pacients afectats per síndrome de sensibilització central que es prestarà en l’àmbit de l’atenció primària de salut, formant a professionals i en col·laboració amb les unitats d’atenció especialitzada per aquells casos de més complexitat.

Pel que fa a les persones, la seva salut i el sistema sanitari s’ha desenvolupat el projecte d’operativització de la nova Carta de Drets i Deures de Catalunya on es desenvolupen accions amb l’objectiu d’implicar els agents socials, els agents comunitaris i els professionals sanitaris amb l’objectiu de desplegar-ne el contingut.

atencio_salutD’altra banda, en l’àmbit de la salut pública s’ha incidit en la sistematització de les actuacions de promoció de la salut i la reducció de les desigualtats, i també s’ha treballat a establir mecanismes d’interacció de forma transversal i complementària entre els centres de drogodependències.

Finalment, pel que fa a projectes singulars a la regió s’ha abordat l’atenció a les persones amb infeccions de transmissió sexual (ITS) amb l’objectiu d’incrementar-ne la sensibilització tant dels professionals com dels ciutadans.

 

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free