14. Maig 2024

TARRAGONA CELEBRA EL SEU VERMUT SOLIDARI

L’alcalde de Tarragona no ha volgut faltar a la iniciativa, la qual ha aglomerat moltíssima gent amb ganes de passar-s’ho bé i d’aprofitar el bon temps

vermutUna nova edició del Vermut més solidari de la iniciativa Feel Vermut, ha tingut lloc aquest dissabte, a la Rambla Nova de Tarragona, aquest cop amb l’afegit que ha estat el primer intent de “Guinness World Records” al Vermut solidari més gran del Món per recaptar fons per a la Fundació Noelia i organitzat per Tarragona Ràdio  amb motiu del 30è aniversari.

De les 11.30h i fins les 15.00h s’han repartit 900 degustacions de Vermut Yzaguirre, que sumen 170litres, amb bosses de patates xips Frit Ravich, i diferents productes de merchandising; que han fet que la iniciativa arribés gairebé al rècord guiness, que eren 261.

Per a cada degustació de feelvermut (amb xips i marxandatge) i feelvermutkids, amb suc de fruita, s’ha donat 2 euros solidaris que han anat destinats a la Fundació Noelia; que s’han mostrat molt satisfets i agraïts amb la recaptació.

Activitats també per els més menuts
L’acte s’ha desenvolupat segons estava previst: a les 11:00h del matí han començat les diferents actitvitats: de les 11:30 a les 12:00h actuació musical de “Fito Luri”, de les 12:00 a les 13:15h Màster Clas a càrrec de l’escola “Sinhus Dansa”,  de les 12:00 a les 12:40 cercavila a càrrec de la Banda “Sons de la Cosetania”, de les 13:15 a les 13.35 actuació musical de “Joan Rovira” i per finalitzar l’exhibició de ball a càrrec de l’escola “Salsaburu”. vermut2A més per als més petits, jocs infantils (inflables) i amenitzant l’acte com sempre amb música de DJ durant tota la jornada.
El got de quasi 2,5m d’alçada i 1,25 cm d’ample ha regnat a la Rambla Nova amb 300 litres de Vermut Yzaguirre.

El got gegant, que ens ha acompanyat en d’altres festes (Plaça de la Font, Camp Clar, Serrallo i Plaça de Cuba), és de fibra de vidre i compta amb els seus glaçons, oliva i tall de taronja i, a través de dues aixetes, a la seva part inferior, s’extreu el vermut.
Feel Vermut és una iniciativa que va posar en marxa al 2012 l’Ajuntament de Tarragona i un cop al mes es convoquen les Festes Feel Vermut en algun dels 17 bars i restaurants que formen part de la campanya.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free