30. Abril 2024

DINERS PRIVATS PER AJUDAR A RECUPERAR LES VOLTES DEL CIRC A LA PLAÇA DELS SEDASSOS

A1La Fundació Privada Mútua Catalana ha signat aquest dijous amb l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, el conveni pel qual aporta 110.000 euros a l’Ajuntament de Tarragona per tal d’ajudar en la recuperació de la Volta del Circ en el tram situat al voltant de la plaça dels Sedassos, entre la Baixada de Misericòrdia i la Muralla. Una actuació destinada a recuperar el perfil original de la graderia i que incorpora un projecte de museització, amb un pressupost total de 380.000 euros que també es beneficia del finançament a través de l’1% Cultural. “Aquesta zona necessitava una intervenció urgent després d’haver posat en valor la zona del Trinquet Vell”, ha recordat la tinent d’alcalde de patrimoni, Begoña Floria.

Segons el president de l’entitat, Joan Josep Marca, “volem col·laboraren l’esforç per recuperar el Patrimoni que realitza el consistori, que agraeixo com a ciutadà i que no es veu complementat amb els esforços d’altres administracions”. La voluntat de la Fundació és ajudar a que “la ciutat deixi una bona impressió a la gent que ens visiti durant els Jocs Mediterranis”.

Per la seva banda, Ballesteros ha recordat que la col·laboració amb l’entitat ve de lluny i ha posat en valor el seu patrocini “de la biennal d’Arqueologia i la publicació de les memòries, que són una referència mundial enaquest camp”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free