30. Abril 2024

EL PSC EXIGEIX UN ANY D’ALCALDIA PER RECOLZAR GRANADOS MENTRE FA L’ULLET A ‘CIUTADANS’

REDACCIÓ8 Juny, 20150
granados i brull
Pere Granados (FUPS) i Toni Brull (PSC)

El socialista Antoni Brull no confia en l’alcalde Pere Granados, sobretot després d’haver trencat el pacte de govern que havia signat amb el PP.

Tot i que CiU va ser la força més votada en les passades eleccions municipals, el líder socialista no tindria cap problema en recolzar un altre candidat per assumir les funcions d’alcalde si “això ens permetés desenvolupar millor” el programa socialista.

Els ajuntaments hauran de ser constituïts el proper dissabte al migdia i per això les negociacions estan a l’ordre del dia. Toni Brull, que no descarta cap escenari polític, té previst reunir-se, demà al migdia, amb Pere Granados.

En aquesta trobada, el socialista presentarà la seva contraproposta, com a resposta a la que li va oferir el candidat a la reelecció en la darrera entrevista  i que, d’acord amb les seves paraules, “és insultant”.

Les exigències…
El socialista, per facilitar l’elecció de Granados com a alcalde i entrar a formar del govern municipal, exigeix presidir l’ajuntament durant el primer any del mandat (els tres restants assumiria la regidoria d’urbanisme) i quatre regidories (amb competències delegades): Ocupació, Noves Tecnologies, Serveis Socials i Joventut i Esports. La seva idea és dedicar-se a aspectes de proximitat i potenciar un reglament real de participació ciutadana.

Brull diu que Granados li va proposar Acció Social, Seguretat Ciutadana, Medi Ambient i Serveis Interns, però es tracten de “regidories retallades i buides de competències” i sense capacitat de fer política.

IMG_5917.JPG.jpg
La número 2 de C’s amb Mario García, líder del PP

‘Ciutadans’ respectarà el més votat
Per la seva banda, fonts de CiU asseguren que Pere Granados no acceptarà la proposta socialista en relació a cedir el primer any d’alcaldia, però està obert a “continuar negociant”. No obstant, ens diuen que la ciutadania no veuria normal que totes les forces s’unissin contra el partit que ha obtingut el major nombre de vots.

Avui mateix, l’alcalde en funcions, Pere Granados, s’ha entrevistat amb els representants de ‘Ciutadans’. Malgrat no haver declaracions, és de preveure que C’s, tal i com va insistir Albert Rivera, respecti la força més votada i no entri en el govern, malgrat manifestar la seva disponibilitat a pactes puntuals.

Fonts properes a ‘Ciutadans’ han explicat a aquest diari que no vol unir-se a la resta de partits per fer fora a Pere Granados. De fet, C’s  de Salou no pactaria amb el Partit Popular, ja que seria negociar amb la persona que Mario García va acusar de trànsfuga i de traïdora.

ERC es manté al marge
En relació a ERC, s’ha pogut saber que respectarà a la força política més votada i que no descarta la possibilitat de pactes puntuals “si en el dia-a-dia es genera el clima de confiança necessari”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
udemy course download free