Des d’aquest divendres 28 fins al diumenge 30 la Rambla de Tarragona acollirà un total de 24 estands per degustar diferents tipus d’oli.
La festa de l’oli, que arriba a la XIV edició, es tracta d’una jornada en la qual, com ha dit la regidora de comerç. Patrícia Anton, i el president de DOP Siurana, Francesc Prats, es convida als “tarragonins i tarragonines a passejar-se, degustar i comprar l’oli nou i que a més, cada any millora en complements com són la Mostra Gastronòmica de l’Oli, que enguany arriba a la 3a edició i on els 27 restaurants participants, del 27 de novembre al 8 de desembre, inclouran a les seves cartes plats elaborats amb oli DOP Siurana”.
Actes especials
Dissabte – Esmorzar popular de degustació i tast comentat d’olis
Diumenge – Vermut amb tapa DOP Siurana
Paral·lelament a la programació més estricta de la fira, s’han preparat també altres activitats com un concurs d’Instagram, recollida d’aliments per al Banc d’Aliments i promocions per aconseguir tiquets regal i olis, entre d’altres.
Horari
– Divendres 28 de novembre de 17 a 21h
– Dissabte 29 de novembre de 10 a 14h i de 17 a 21h
– Diumenge 30 de novembre de 10 a 14h