07. Maig 2024

Ricomà no declararà Tarragona com a municipi turístic

L’estratègia d’Esquerra Republicana en relació amb el comerç no passa per declarar Tarragona com a municipi turístic. “Aquesta voluntat dels grans centres comercials afavoriria a la liberalització del sector i permetria obrir tots els diumenges. És una actuació molt agressiva cap al petit comerç, i nosaltres el volem protegir”, ha explicat el seu alcaldable, Pau Ricomà. I és que la proposta d’ERC passa per les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), una col·laboració entre el sector públic i el privat per tal d’adaptar zones urbanes a les necessitats dels comerciants.

Per als republicans, una de les claus per a la revitalització del comerç és la remodelació de carrers donant prioritat als vianants per afavorir itineraris comercials caminant, com per exemple l’entorn de l’Illa Corsini, l’eix Unió-Prim-Apodaca o el carrer Canyelles. Des d’ERC aposten per desenvolupar un pla integral per fomentar el comerç de proximitat i de barri des de tots els fronts: mobilitat, urbanisme, comerç, desenvolupament econòmic o cultura.

Alhora, els republicans admeten que s’ha de solucionar el fet que hi hagi locals buits. Sobre això, Ricomà ha assegurat que s’impulsaran accions d’inspecció recurrents als locals buits i es multaran aquells que no estiguin en condicions. “Els hem de posar a disposició de l’activitat econòmica, volem fer pressió perquè sigui més rendible tenir-los oberts que tancats”, ha afegit.

PUBLICITAT




Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free