17. Maig 2024

El Morell ret homenatge als càrrecs electes post dictadura

El govern del Morell ha deviti homenatjar als alcaldes, regidores i regidors del municipi des de la restitució de la democràcia l’any 1979. L’acte, que es va desenvolupar al jardí de l’Ajuntament el passat dimecres, va tenir una gran assistència i va ser el tret de sortida per a la commemoració del 850è aniversari del Senyoriu del Morell.

Es van homenatjar més de seixanta regidores i regidors que han passat pel consistori en els darrers quaranta-quatre anys. A més, es va fer un reconeixement especial a l’exalcaldessa M. Lluïsa Policarpo Garriga, que va ser la primera dona regidora del Morell, i als exalcaldes Josep M. Montserrat Espanyol i Pere Guinovart Dalmau.

Durant l’acte es va lliurar un petit record a tots els homenatjats, així com una fotografia commemorativa als dos exalcaldes. L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, va destacar la tasca dels homenatjats al servei del municipi, afirmant que volien fer-los un reconeixement públic.

Cal destacar que aquest acte va servir per engegar la celebració del 850è aniversari del Senyoriu del Morell, un esdeveniment que es commemora aquest any i que es celebrarà amb altres activitats a lo llarg del 2023. El Senyoriu del Morell es va originar el 1173, quan l’arquebisbe Guillem de Torroja i el rei Alfons I van fer una donació de terra a Berenguer dez Prats i la seva muller Dolça, que va donar lloc al poble.

PUBLICITAT









Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free