30. Abril 2024

La Pobla de Mafumet torna a assaborir l’oli nou amb una festa

La Pobla de Mafumet ha tornat a assaborir l’oli nou a través de la 21a edició de la seva festa dedicada a aquesta tradició. Fins a 450 persones es van reunir diumenge al matí per provar el primer raig d’oli de l’any. Es tracta d’una celebració que el municipi ha recuperat després de dos anys en què la pandèmia ho va impedir.

Des de primera hora del matí, el degoteig de veïns i veïnes que van acudir a la zona de les moreres va ser constant. Tots ells van poder gaudir d’un exquisit esmorzar amb arengada, llonganissa, botifarra, cansalada i pa com a elements d’un àpat que es va veure arrodonit amb l’ingredient protagonista de la jornada: l’oli nou, que tots els assistents van poder assaborir i, també, comprar.

De fet, la pobletana Cooperativa Agrícola Sant Isidre va arribar a vendre un centenar de litres d’oli nou, mentre que la venda de tiquets per a l’esmorzar popular va generar una recaptació de fins a 1.350 euros. Aquests diners tenen una destinació clara, ja que l’Ajuntament ja va anunciar que destinaria els ingressos totals per venda de tiquets a col·laborar amb l’Associació Down Tarragona.

Així mateix i com de costum, el consistori va posar a disposició de l’activitat i dels seus participants l’indret, així com les barbacoes, taules i cadires per fer possible el correcte desenvolupament d’una activitat tradicional i que va permetre als seus assistents assaborir l’oli nou.

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free