30. Abril 2024

Torna el mercat nadalenc del Parc Samà

El mercat nadalenc del Parc Samà torna aquest cap de setmana per omplir d’alegria i emoció als visitants del recinte. L’horari d’obertura serà de 10 a 14 hores al matí, i de 17 a 21h a la tarda. El complex comptarà amb més de 5  hectàrees il·luminades i decorades amb motius propis de Nadal, a més de 15 espais d’artesania i comerç local. De fet, l’ambientació festiva es mantindrà fins després de Reis. 

El dissabte 18, a partir de les 18 hores, hi ha previstes activitats d’animació infantil. Durant el dia els visitants gaudiran de 14 hectàrees de llibertat a l’aire lliure, en plena natura, amb la inspiració de la música nadalenca de fons i l’atractiu afegit del mercat. Al capvespre, en un recinte reduït a cinc hectàrees, comença el xou de llums, combinat amb música clàssica al palau, i com a novetat aquest any, un itinerari lluminós fins a la torreta del llac.

 Es recomana la compra en línia de les entrades per l’esmentada limitació de l’aforament. El preu és de 10 euros per als adults (sis euros els nens més grans de set anys i sèniors més grans de 65). El tiquet és vàlid per a tot el dia, i es pot combinar la visita diürna amb la nocturna. Els socis amb passi anual podran accedir a totes les sessions durant els 20 dies abonant només un cop cinc euros per família. Els dies 24 i 25 el Parc Samà romandrà tancat.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course