30. Abril 2024

El pas soterrani de la Plaça dels Carros, un món a banda

REDACCIÓ28 Setembre, 20210

En un moment en què Tarragona (almenys el Port de Tarragona i altres entitats) s’esforça per recuperar el turisme i quan comencen a arribar els primers creueristes no deixa de ser incomprensible que la ciutat no estigui preparada per a rebre’ls.

No cal parlar de l’etern i recorrent problema (percepció) de la neteja i inseguretat. HI ha aspectes que no necessiten grans inversions econòmiques, només voluntat, temps i ganes.

Avui ens centrem en els passatgers que baixen dels creuers per fer un tomb per la ciutat. Si ho fan caminat tenen dues alternatives, pujar la rampa del passeig marítim fins al balcó del mediterrani o per les escales mecàniques de la plaça dels Carros. Doncs bé, la darrera és molt poc recomanable si l’objectiu és oferir una imatge de ciutat moderna i cuidada.

A primera vista, el pas soterrani està brut, poc cuidat i les escales mecàniques fora de servei. La brutícia s’acumula amb les pintades i les herbes que creixen sense complexos. Ja no cal parlar del carrer Apodaca, el qual, de nit, deu fer por fins i tot al més valent. Insistim que aquest porta de connexió entre el barri marítim i la ciutat hauria d’estar impecable i no abandonada com és el cas.

Potser el regidor responsable hi hauria de, tant en tant, fer una passejada per la ciutat i saber si aquesta és la ciutat que ell pretén oferir als nostres visitants. De vegades va bé sortir del despatx i tombar per la ciutat…

PUBLICITAT









Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
online free course