30. Abril 2024

VÍDEO | Oliver Klein serà l’alcalde de Cambrils gràcies a una moció de censura

REDACCIÓ14 Setembre, 20210

El proper dia 28, l’alcaldessa de Cambrils es convertirà en la cap de l’oposició si prospera la moció de censura presentada per Partit Socialista, Nou Moviment per Cambrils, Partit Popular, Ciutadans i dos regidors No Adscrits. Oliver Klein serà el nou cap de govern cambrilenc.

En una roda de premsa força mediàtica en un hotel del port de Cambrils, els diferents dels quatre partits han explicat als periodistes que el ‘fantasma’ de la moció de censura sempre havia estat damunt la taula, però que amb la pandèmia s’ha anat fent més clarivident. Acusen l’alcaldessa Camí Mendoza (ERC) de conduir el govern municipal al precipici.

La socialista Ana López ha valorat molt negativament els dos darrers anys, qualificant-los de “desastrosos” per als interessos de Cambrils. En la seva opinió, la batllessa republicana ha governat amb despotisme, absència de lideratge i allunyada del consens.

La inèrcia i l’arrogància, segons han comentat, han estat els pitjors detractors de Mendoza, qui no ha tingut mai en compte els partits de l’oposició. També lamenten que als plenaris es fomentaven polèmiques absurdes que res tenien a veure amb la discrepància política. Entenen que Camí Mendoza no ha estat a l’altura de les circumstàncies i la manca de lideratge i de diàleg han estat una constant.

Cansats de l’actitud superba de l’alcaldessa, els representants dels quatre partits van experimentar un acostament que acaba de donar fruits: una moció de censura “constructiva”. El principal objectiu d’aquest “acte de valentia i responsabilitat” és vetllar pel futur i el progrés de Cambrils i el benestar dels cambrilencs. El nou govern – que si tot va bé es constituirà el proper 28 de setembre – lluitarà per recuperar el diàleg i allunyar els interessos partidaris. “Que ningú vegi en aquest acord més enllà de la voluntat de convertir Cambrils en una ciutat important”, ha dit el popular David Chatelain.

Per la seva banda, el candidat a presidir el consistori, Oliver Klein (NMC) s’ha compromès a alimentar conflictes amb els membres del govern que fins avui en formava part. Ha confessat que havia perdut la confiança en l’actual alcaldessa. També ha dit que farà els possibles per governar d’una manera diferent de la de Camí Mendoza, on es prioritzarà el diàleg i el consens per construir un projecte municipalista. Amb 13 regidors, ha recordat Klein, “podrem donar la volta a la paella”.

Oliver Klein nega haver traït l’alcaldessa i assegura que darrere d’aquesta moció de censura no hi ha cap ambició personal. Diu que és el candidat a presidir l’executiu cambrilenc perquè és la voluntat consensuada dels partits que desitgen un canvi de ritme del govern. A l’oposició, liderada per Camí Mendoza, demana que sigui constructiva i que actuï sempre en defensa dels interessos de la ciutat i dels cambrilencs. Recorda que la política no s’ha de portar al terreny personal.

A partir del dia 28, Oliver Klein, ja des del despatx presidencial de l’Ajuntament de Cambrils, pretén acabar els projectes iniciats i començar de nous. Sobre l’entesa amb els quatre partits a l’hora de governar, Klein ha deixat clar que les discrepàncies i les critiques sempre hi seran, però seran tractades en l’àmbit intern.

Aquesta moció de censura desestabilitzarà el poble?, li ha preguntat un periodista. Oliver Klein ha respost negativament, assegurant que farà el possible per il·lusionar la ciutadania i fer de Cambrils una gran ciutat perquè, en té moltes potencialitats.

V Í D E O

PUBLICITAT








Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy course download free