06. Maig 2024

A la presó per ser sospitós de matar la seva parella, a Reus

REDACCIÓ3 Agost, 20210

El jutjat d’Instrucció 1 de Reus ha enviat a presó provisional sense fiança a un espanyol d’uns 50 anys per matar presumptament la seva parella (una noia de 25 anys), i a més de per homicidi l’investiga per presumptes delictes de trencament de condemna – tenia una ordre d’allunyament – i maltractaments en l’àmbit familiar.

En la interlocutòria judicial, el jutge exposa que la parella va discutir el divendres al matí a casa d’ella: ell afirma que se’n va anar del pis, però va tornar cap a les 17.15 hores dient que volia recollir menjar i unes fulles d’afaitar, i van tornar a discutir.

Diversos veïns han explicat que van sentir crits sobre aquesta hora de la tarda, i un ha explicat a la policia que va sentir “una mena de gemec i un cop sec a terra, com si alguna cosa caigués”.

L’investigat assegura que se’n va anar després de la segona discussió i, en adonar-se que ella no contestava els seus missatges de Whatsapp, va tornar a la casa cap a les 20 hores.

En canvi, el jutge sospita que es va quedar allà esperant un temps suficient “perquè el cos ja estigués fred, fins i tot els llavis morats, intentant així demostrar que quan arriba al domicili cap a les 20 hores el cos ja estava sense vida”. El mateix sospitós va trucar al telèfon d’emergències 112 a les 20.32 hores, i va dir que la víctima estava “estesa a terra, molt freda, domicili i sense reacció”.

El jutge explica que des de les 17 hores, quan el van veure entrar al pis, fins a les 20.32 hores, hi ha un marge en el qual no s’ha pogut saber on es trobava l’investigat, i tampoc ha donat “una explicació raonable” de les lesions que tenia quan el van arrestar, tot i haver declarat que no hi va haver agressions físiques durant la baralla amb la víctima.

Per això, el jutge considera que hi ha “indicis suficients” per enviar-li a presó provisional per l’homicidi, i recorda que ell mateix ha reconegut que va incomplir l’ordre d’allunyament.

PUBLICITAT




Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course