03. Maig 2024

Constantí obrirà la piscina municipal a partir de divendres

Constantí començarà a obrir la piscina municipal a partir d’aquest divendres. Ho farà fins a l’11 de setembre, moment en què tornarà a tancar. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge de 12 a 20 h. L’aforament tindrà una limitació del 70% i es prendrà la temperatura a l’entrar al recinte. També es durà a terme un registre d’usuaris i s’haurà de mantenir la distància de seguretat.

Pel que fa a les tarifes d’accés, aquest any l’entrada serà gratuïta per als menors de 5 anys. Per a infants (de 6 a 17 anys) el preu serà d’1 euro, per als adults (de 18 a 64 anys) el preu serà de 2 euros, i per a pensionistes (i/o majors de 65 anys) el preu serà d’1 euro. La venda d’entrades es farà a la recepció de la piscina municipal, no cal cita prèvia. Per informar-se de les places disponibles es pot trucar al 671 670 526.

En relació amb els cursos, aquest any es realitzaran els següents: curs de familiarització per a aquelles persones que no saben nedar ni flotar a l’aigua; curs d’iniciació per a persones que volen començar a aprendre a nedar; curs de perfeccionament per millorar la tècnica de natació, i curs d’aquagym, per tonificar-se amb exercicis dirigits a l’aigua. Les formacions es faran de dilluns a divendres, del 5 al 30 de juliol i del 2 al 27 d’agost. Els preus seran de 17,50 euros per 2 setmanes, i de 35 euros per un mes.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free