30. Abril 2024

Kenneth Martínez traça el camí pel progrés d’El Vendrell

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) d’El Vendrell ha anunciat aquest divendres que ja està en marxa el trajecte cap a la majoria optimista. Aquest camí es farà amb el lideratge del candidat a l’alcaldia, Kenneth Martínez.

El candidat socialista, que ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha destacat la il·lusió i l’ambició per transformar la ciutat com a factors clau per assolir aquest objectiu.

Segons el cap de llista i actual alcalde, l’estabilitat política i econòmica són els pilars fonamentals per generar progrés social. “Amb una economia estable i una política que funciona, podem assegurar un futur pròsper per a la ciutat”, ha afirmat Kenneth.

Així mateix, el PSC ha subratllat la importància de la cohesió social, territorial i convivència per a la ciutat. “Només així podrem assolir una ciutat més justa i equitativa per a tothom”, ha afegit el portaveu.

El diputat del PSC i candidat a la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, ha acompanyat el partit en aquesta trobada amb la ciutadania. Illa ha mostrat el seu suport a Kenneth Martínez i ha destacat la importància de treballar junts per transformar la ciutat.

En resum, el PSC d’El Vendrell ha anunciat avui el seu avanç cap a la majoria optimista, amb la il·lusió i l’ambició per transformar la ciutat. El partit ha destacat l’estabilitat política i econòmica, així com la cohesió social, territorial i convivència, com a factors clau per generar progrés social.

PUBLICITAT











Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course