23. Abril 2024

Vòlei Tarragona SP i SP s’imposa al Muro

El Pavelló de Sant Pere i Sant Pau ha estat, aquesta tarda, l’escenari de la jornada 16 de la categoria Vòlei Superlliga 2 masculina. S’enfrontaven el Sant Pere i Sant Pau i el Refoart Vòlei Muro.

El partit ha començat amb el domini dels locals amb bons atacs. Els insulars han reaccionat, deixant el resultat amb un 12 a 11 que obligava a demanar temps mort. La iniciativa era dels de Tarragona encara que el Muro atacava força bé. Els de Muro no cedien amb facilitat els punts, arribant al 21 a 19. Nou temps mort demanat pels locals que recuperen el bon joc i, amb l’ajuda d’Elio, guanyen el primer set.

El segon set començava amb la superioritat dels locals encara que després d’un temps mort els insulars s’han notat més certers, deixant un 8 a 7 en el marcador. Aquest set ha estat més igualat. Davant un 20 a 19, els locals milloren les prestacions guanyant per 25 a 22.

El tercer set començava amb l’equip visitant prou desmotivat que protagonitzava molts errors no forçats. Es demana un segon temps en aquest set i el resultat provisional era de 16 a 9. En aquest set, els locals estaven més còmodes i no tan pressionats per l’equip visitant.

Cal destacar al jugador Nahuel en el set final. A poc a poc, l’equip local anava sumant punts fins a arribar al 25 a 13 final. Els tarragonins han estat manifestament superiors durant tot el partit, encara que van haver de lluitar per dominar en els dos primers sets. El Muro ha atacat bé, però molt dèbil en la defensa.

La pròxima jornada els de Tarragona visiten al potent Mediterraneo Castellón, mentre el Muro descansa.