25. Abril 2024

Victòria del Vòlei sènior femení davant el Lleida

REDACCIÓ3 Abril, 20210

El Pavelló de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha estat, aquest dissabte a la tarda, l’escenari del partit entre el Tarragona Antón Massagué SPSP i el B. Lleida.

L’enfrontament, en la fase final de la Primera divisió Femenina Sènior de Vòlei, ha començat amb un clar domini visitant amb un parcial d’1 a 5.

Les visitants atacaven bé i realitzaven una bona defensa davant els atacs dels locals. Parcials de 5 a 10 i 10 a 15 mostraven la bona predisposició dels de Lleida en aquest primer joc. L’equip visitant dominava el joc i l’acaba guanyant per 13 a 25.

El segon set començava de forma diferent. Les locals atacaven amb més força parant el partit l’entrenador visitant davant un 8 a 3 a favor de les locals. Va marxar el senyal del partit i quan va tornar l’streaming pareix que l’equip local dominava el joc amb claredat per un 20 a 12. Les locals van continuar atacant amb força i s’emporten el joc per 25 a 13.

El tercer set començava amb domini local amb un bon parcial. Després de parar el partit el Lleida millora el seu joc i les visitants van remuntant fins a l’11 a 9.

Les jugadores locals agafen força i l’entrenador visitant ha de tornar a parar el partit en el 16 a 9. Reacció de les de Lleida que s’apropen en el marcador fins a un 23 a 21. Al final des de l’esquerra finalitzen les locals el joc amb un 25 a 22 a favor.

S’arriba al set decisiu. En el quart joc cap equip marxava amb facilitat amb el marcador reflectint el marcador un 10 a 9. Les locals milloren les prestacions i el míster visitant para el partit. Les visitants troben el seu joc i s’apropen amb un 15 a 14, però les locals tornen a ficar més ritme deixant el 20 a 16 en el marcador.

Les locals molt motivades continuen atacant fins a guanyar l’últim joc per 25 a 19. D’aquesta forma finalitzava aquest partit de la fase final.