29. Març 2024

Victòria del Tarragona Bàsquet Junior Preferent

El Pavelló del Sagrat Cor de Tarragona ha estat, aquest dissabte, l’escenari de l’enfrontament entre el Bàsquet Junior Preferent Femení i el Bàsquet Cerdanyola en un partit de lliga.

El primer quart de partit ha començat sense un dominador clar. Les defenses actuaven amb contundència i les visitants exhibien un bon ritme. Els dos equips han estat prou desencertats, finalitzant amb empat (9 a 9).

En el segon quart del partit, s’ha notat algunes millores en relació amb les prestacions de l’equip local. Al final del quart, les locals han mostrat un gran encert davant la cistella, finalitzant el primer temps amb un 28 a 15.

A la segona part del partit, les jugadores locals continuen mostrant gran intensitat en defensa. Els col·legiats, Enric Josep de Sa i Jordi Giné, eren molt permissius i en alguns casos no han marcat moltes infraccions del joc. També han protagonitzat una actuació prou desencertada. En aquest quart les visitants es mostraven cansades, finalitzant amb un 46 a 23.

L’últim quart ha començat amb la mateixa tònica que portava l’equip. S’ha pogut veure més igualat on s’ha vist cistelles més fàcils. El partit finalitza amb un 60 a 38 per a les tarragonines. En la propera jornada, el TGN Bàsquet jugarà a Hospitalet, mentre que el Cerdanyola rep el Tona.