19. Abril 2024

Victòria clara del SPSP Tarragona a Benidorm

REDACCIÓ14 Febrer, 20210

El Playas de Benidorm Vòlei i el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona s’enfrontaven aquest dissabte en partit de Superlliga 2.

L’encontre va començar amb domini local per 7 a 4 amb bons atacs. Els tarragonins es van apropar, però les finalitzacions locals eren certeres. Amb tot s’arriba al 20 a 17. A partir d’aquest moment els visitants milloren i amb bones finalitzacions d’Elio C., el primer set va caure a favor dels tarragonins per 21 a 25.

El segon set començava amb superioritat del visitant ficant el 4 a 12. Gran partit del visitant Nahuel que desesperava la defensa local. El Benidorm estava fora de partit amb un 7 a 20. Van seguir jugant els dos equips finalitzant el segon set amb un 13 a 25 i un 0 a 2 per als tarragonins.

El tercer set engegava amb força per part dels locals, però ràpidament els visitants començaren a dominar el joc amb un 5 a 8 a favor seu. Els tarragonins superaven la defensa local deixant un 14 a 22. Encara que Mesa per als locals intenta igualar el partit el resultat final va ser de 18 a 25 per als visitants. Partit seriós per part del Sant Pere i Sant Pau que va mostrar la seva superioritat enfront del Benidorm.

La pròxima jornada, el diumenge, els de Tarragona visiten al Torredembarra mentre el Benidorm rep la visita del cuer Mundet.