El xef tarragoní i propietari del restaurant ‘El Terrat: by Quach‘, Moha Quach, opta a guanyar el concurs de la revista ‘Cuina’. Dels 20 cuiners professionals que s’hi van presentar, ja només en queden 4, els quals han de defensar un plat tradicional per convertir el seu àpat en ‘El plat favorit’ de l’audiència. Quach va escollir un bacallà amb panses i pinyons com a recepta per endur-se el guardó.
La resta de finalistes són Joseba Cruz (Le Clandestin), Elisabet Farrero (El Ventador) i Martina Puigvert (Les Cols), que defensen un fricandó, una espatlla de xai al forn i un ànec rostit amb peres, respectivament. L’audiència pot votar fins dimecres a les 12h a través d’aquest enllaç.
Per altra banda, ‘El Terrat: by Quach‘ participa aquesta setmana en un dels esdeveniments més importants del circuit gastronòmic mundial. Es tracta del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que s’allargarà des d’aquest dilluns, 18 d’octubre, fins al dimecres dia 20. El xef Quach hi arribarà dimecres per mostrar algunes de les seves creacions de cuina mediterrània, creativa i de proximitat.